Visie

“Waar passie en talent samen komen zijn mensen in hun “element”, voelen ze zich authentiek, gaan anders om met tijd, leven intenser, geconcentreerder en levendiger.”

Gillia… Afkomstig van “Sint-Gillis Dendermonde” de stad die ons altijd heeft lief gehad. De A is eraan toegevoegd verwijzend naar het Amsterdam van de oprichter Martijn. Samen vormt dit Gillia, een klasse madam die altijd mysterieus zal blijven en de Gillianen-gemeenschap blijvend inspireert. 

Pasta is ons basisproduct die met een glimlach voor uw glimlach wordt geserveerd. We gaan ons vestigen op high-traffic locaties waar we vijf dagen per week in middag- en avondservice open zullen zijn. We bieden de beste kwaliteit producten die op de markt beschikbaar zijn. Alles wat we verkopen moet ons label Gillia verdienen en wordt persoonlijk uitgekozen.

Gillia staat voor een herkenbaar en stijlvol “one dish” resto-concept waar smaakbeleving en goed gevoel voor de gast centraal staat. De gasten krijgen geen tafelnummer, maar worden “op reis gestuurd”. Het personeel draagt een lichtblauw overhemd en een schort van blauwe jeans, aan de wand hangt Delfts blauw. Op de tafels staan Fiat 500 schaalmodellen.

De eerste jaren zal alles gericht zijn op het vestigen van de naam Gillia in Vlaanderen. Daarna willen we onze naam als dé kenner van excellente producten verder uitbreiden buiten Vlaanderen en die producten eveneens tot bij onze gasten thuis op tafel brengen.

Veel horecabedrijven bieden een basic Italiaans product tegen een te hoge prijs. Daar ligt veel ruimte voor verbetering. Consumenten zoeken naar producten met een bijzondere beleving of emotionele lading en zijn bereid om voor de zekerheid van kwaliteit en originaliteit een bijdrage te betalen.

  • Verantwoord ondernemen
  • Jobs
  • Nieuwe panden